Barbara Benet - personal coach
Barbara Benet
06-11911850
coaching@barbarabenet.nl
Leidseweg 150
2251 LJ Voorschoten

  'Eigen geluk eerst!' het klinkt zo makkelijk… maar het is echt de basis voor alles! En 'Doe alles wat je doet met aandacht!' ook zo een. Barbara leert je super makkelijk en snel hoe je dat doet, iedere dag! Op alle vlakken in relaties met je kind(eren), je partner, werk, familie en vrienden merk je het verschil… en andersom ook! Wat een verademing en heerlijk relativerend. Barbara is een kei in haar vak en een heel prettig persoon om je hart te luchten. Geeft zoveel rust! Je bent het waard.   Vanessa - Moeder

Tarieven


Het consult heeft een duur van 60 minuten (directe consult tijd). Hiervoor ontvang je een factuur van €100,- (inclusief 21% BTW)
Een partnerconsult heeft de duur van 120 minuten (directe consult tijd). Hiervoor ontvang je een factuur van €200,- (inclusief 21% BTW)

*Wanneer je/julie de tips naar aanleiding van het consult op de mail toegestuurd wilt/willen ontvangen wordt daar 15 minuten indirecte tijd voor gerekend en ontvang je/ jullie een totaalfactuur van €125,- / €225,- (inclusief 21% BTW). Uiteraard zijn gesplitste facturen mogelijk in de partnertrajecten. 


*De tips na het consult in je inbox ontvangen wordt als ontzettend waardevol ervaren omdat de stappen van het traject je zo niet alleen duidelijker bijblijven maar ook makkelijker kunnen meegenomen worden in het dagelijks leven. De praktijk laat zien dat men zo meer uit het traject kan halen, sneller de gewenste situatie bereikt en dat het resultaat duurzamer is. 

Zakelijk

Het uurtarief voor de zakelijke markt is € 125,- (exclusief 21% BTW) / €150,- (exclusief 21% BTW) mét procesbegeleiding & tips in de mail.
Het uurtarief voor in-house coaching is € 150,- (exclusief 21% BTW) / €175,- (exclusief 21% BTW) mét procesbegeleiding & tips in de mail.

Reiskosten

Wil je liever coaching op een andere locatie, omdat dat beter bij je situatie past, dan is dat mogelijk.
De reiskosten zijn € 0,80 per verreden kilometer. 

ViV geregistreerd A-Therapeut

Als geregistreerd A-Therapeut ben ik aangesloten bij beroepsorganisatie V.I.V. (Vereniging Integrale Vitaliteitskunde Nederland)

Hiervoor gelden de volgende registratienummers:

  • Ingeschreven bij de VIV als A-Therapeut onder registratienummer: 1907462A.
  • De landelijke AGB code van de praktijk is: 90-(0)17332.
  • De landelijke AGB code van de zorgverlener is: 90-038824.

Facturatie

De factuur krijg je na het consult per mail toegezonden. De kosten van het consult kun je vanaf 01 januari 2017 NIET meer declareren bij de zorgverzekeraar. Uiteraard kunnen persoonlijke coachvragen welke een directe koppeling hebben met het zakelijke werkvlak via de werkgever geoffreerd worden. 

Annulering

Annuleringen binnen 24 uur worden in 100% rekening gebracht. Annuleringen voor 24 uur van het consult zijn kosteloos.