Barbara Benet - personal coach
Barbara Benet
06-11911850
coaching@barbarabenet.nl
Leidseweg 150
2251 LJ Voorschoten

Personal coaching


Personal coaching

"Ik zie het mezelf doen. Had ik me nog zo voorgenomen het anders te doen, en toch krijg ik het niet voor elkaar."  Deze zin is tekenend voor mijn cliënten. Ze hebben bewustzijn, kunnen prima analyseren, hebben echt wel door hoe het zit én hebben ook van alles geprobeerd om verandering aan te brengen. Bij zichzelf, de omstandigheden en de omgeving én toch lukt het op de een of andere manier niet om het ook anders te doen. 

Mogelijkheden met personal coaching!

Personal Coaching bied de mogelijkheid om verandering te brengen in hoe je met de dingen omgaat. Het leven is niet maakbaar, de feiten zijn daar en krijgen we niet verandert. Wat wel kan is je houding onderzoeken hoe je omgaat met deze feiten. Deze hebben een oorzaak, een oorsprong en een hele goede reden. Hoe je met de dingen omgaat is jouw unieke strategie, het vertelt veel over wie je bent en hoe je de dingen doet. Vastlopen is niets anders dan een eerder ontwikkelde strategie toepassen welke eigenlijk zijn 'houdbaarheidheid' heeft bereikt. Je zou de dingen graag anders willen doen of hebben. Ik laat jou jouw mogelijkheden zien, want het kan echt anders. 

Basistraject personal coaching met een personal coach

Het Basistraject bestaat uit 5 consulten. Deze opeenvolgende consulten met ieder 2 of 3 weken ertussen geeft een goede basis om dat waar je in vastloopt ook echt te veranderen. 

Consult 1 > Intake & kennismaking, uiteenzetting gewenste situatie
Consult 2 > In kaart brengen oorzaak huidige situatie
Consult 3 > Patroondoorbrekend coachen
Consult 4 > Evaluatie / patroondoorbrekend coachen / opbouwen nieuw gedrag
Consult 5 > Puntjes op de i / Afronden traject

Verdiepingstraject Personal Coaching met een personal coach

Het Verdiepingstraject Personal Coaching bestaat uit een verlening van het Basistraject met 3 tot 5 consulten. De frequentie tussen de consulten kan naar verloop van tijd van 2 naar 3 naar 4 weken verschuiven. Patroondoorbrekend coachen, opbouwen van identiteit, eigenwaarde en nieuw gedrag/vermogen/overtuigingen zijn sleutelwoorden in dit vervolg. Hierbij worden diverse methodieken ingezet die niet alleen vastlopende patronen zichtbaar maken maar ook doorbreken. De werkelijke verandering zit in de tijd die het proces krijgt zodat nieuw gedrag, nieuwe overtuigingen ook echt nieuwe vermogens worden aangestuurd door authenieke waarden. 

Intensieve Personal Coaching met een personal coach

Het Intensieve Personal Coaching is een traject opzich. De vraag die op tafel ligt is er één waar je al een tijdje mee loopt; Je herkent jezelf, je ziet je patronen én je wilt deze veranderen alleen je hebt geen idee hoe. Intensieve Personal Coaching gaat over het afbreken en opbouwen van gedrag en identiteit gevolgd door herkaderen van vermogens en het integreren van unieke persoonlijke waarden welke de basis zijn van jouw nieuwe gedrag. Dit is een jaartraject, waarbij er in 12 consulten gewerkt wordt binnen 1 thema. Hier verandert er ontzettend veel voor je. Hier kijken we naar je ontwikkeling in de eerste 21 jaar, naar je opgebouwde kwaliteiten, herdefineren we je valkuilen, herpositioneren we jouw unieke plek binnen het gezin van herkomst en maken we de weg vrij voor jouw unieke vorm aan jouw unieke persoonlijkheid. Na deze 12 consulten heb je niet alleen antwoorden op de vragen: Wie ben ik en waar sta ik voor, je weet hoe je het beste uit jezelf kan halen, je weet ook hoe je dat kan blijven doen ongeacht met wie je bent, waar je bent en wat je aan het doen bent. Noem het Meesterschap, noem het 'Leiderschap over je leven' het is de investering dubbel en dwars waard! Wat krijg jij: Het beste van en uit jezelf! 
 

Ben je geïntreseerd wat personal coaching voor jou kan betekenen en is je interesse gewekt? Wees welkom om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek en eerste intake. Je kunt me telefonisch bereiken via 06-11911850 of een mail sturen naar coaching@barbarabenet.nl.