Barbara Benet - personal coach
Barbara Benet
06-11911850
coaching@barbarabenet.nl
Leidseweg 150
2251 LJ Voorschoten

Referenties


 • Babette Coördinator

  Nadat ik Barbara gezien had bij het RTL 4 televisieprogramma “Altijd jong” wist ik het meteen. Zij is het die mij kan helpen met mijn onvrede die ik had. Ze heeft mij heel veel innerlijke rust gegeven. Ik heb geleerd dat je pas verdere stappen kunt maken in je leven als je het leven dat je nu leidt eerst accepteert. Ik leef nu veel meer uit liefde dan uit onvrede.

 • Vanessa Moeder

  'Eigen geluk eerst!' het klinkt zo makkelijk… maar het is echt de basis voor alles! En 'Doe alles wat je doet met aandacht!' ook zo een. Barbara leert je super makkelijk en snel hoe je dat doet, iedere dag! Op alle vlakken in relaties met je kind(eren), je partner, werk, familie en vrienden merk je het verschil… en andersom ook! Wat een verademing en heerlijk relativerend. Barbara is een kei in haar vak en een heel prettig persoon om je hart te luchten. Geeft zoveel rust! Je bent het waard.

 • Jelle Fysiotherpeut

  Barbara heeft een enorm talent om binnen 10 minuten de vinger op de zere plek te leggen. Confronterend. Ze helpt je ook altijd weer op weg om dit pijnpunt aan te pakken en op te lossen. Haar gastvrijheid en vriendelijkheid zorgde ervoor dat ik me al snel bij haar thuis voelde, waardoor ik mezelf goed voor haar hulp kon open stellen. Een echte Personal Coach!

 • Naomi Vormgever

  Barbara is een heel prettig en lief persoon bij wie ik me al snel op mijn gemak voelde. Zij heeft mij geleerd om bepaalde gedachtepatronen en aannames niet meteen voor waarheid aan te nemen en ze van een afstand te bekijken. Daarnaast kan ze zich goed verplaatsen in een ander en weet ze op een prettige manier de angel uit de zaken te halen.

 • Rob Commerciële manager

  Barbara heeft ervoor gezorgd dat mijn hoofd (verstand) en buik (gevoel) weer volledig in balans zijn. Hierdoor heb ik de volgende stap in mijn leven en carrière gezet.

 • Tess Verzekeringsmedewerker

  Barbara is authentiek, betrokken, zeer invoelend en dringt direct door tot de kern, waardoor haar manier van coaching heel doeltreffend is.